Prijslijst

Een kaas-en/of vleesschotel dient minstens 24u op voorhand besteld te worden. 


Kaasschotel

Een heerlijk assortiment van artisanale kazen, gegarneerd met vers fruit, gedroogd fruit, noten- en rozijnenmix, confituur en dadel-/ of vijgenbrood (let op: dit is geen echt brood) 


KAASSCHOTEL ALS HOOFDGERECHT

250 gram kaas per persoon

- een schotel voor 2 personen: €39,90

- vanaf 3 personen: € 18,95/p.p.


KAASSCHOTEL ALS DESSERT*

125 gram kaas per persoon

- vanaf 3 personen: €12,95/p.p.

* vanaf minimum 3 personen


Vleesschotel

Een selectie van Italiaanse en/of Spaanse vleeswaren (en paté tijdens het seizoen). Gegarneerd met vers fruit, gedroogd fruit 


VLEESSCHOTEL ALS HOOFDGERECHT

250 gram vlees per persoon

- een schotel voor 2 personen: €39,90

- vanaf 3 personen: € 18,95/p.p.


VLEESSCHOTEL ALS DESSERT*

125 gram vlees per persoon

- vanaf 3 personen: €12,95/p.p.


LET OP: 

  • Wij vragen een waarborg voor onze planken, afhankelijk van de grootte van de schotel: €10 voor kleine, ronde schotels en €20 voor grote, rechte planken. Deze dient contant betaald te worden. 
  • De schotels worden niet voorzien van brood. Deze kunt u vrijblijvend bestellen. Voor meer informatie > klik hier: https://www.dekaasklok.be/broden/

*Een kaasschotel kan zeker met een vleesschotel samen besteld worden.

Bijvoorbeeld:

Voor 4 personen kan u voor 2 personen een kaasschotel bestellen en voor 2 personen een vleesschotel bestellen. Wij houden rekening met het totaal aantal personen.

Een kaas- en/of vleesschotel dient minstens 24 uur voor de afhaling ervan besteld te worden. In geval van annulatie van een schotel dient dit minstens 24 uur voor de overeengekomen afhaling gemeld te worden. Bij laattijdige of gebrek aan verwittiging van annulatie zullen er annulatiekosten aangerekend worden gelijk aan 1/3 van het totaalbedrag van de bestelling. Bij elke bestelling zal een waarborg mee in rekening worden gebracht die afhankelijk is van de grootte van de schotel: €10 voor kleine, ronde schotels en €20 voor grote, rechte planken.