Kaasschotel

Een heerlijk assortiment van artisanale kazen, gegarneerd met vers fruit, gedroogd fruit, noten- en rozijnenmix, confituur en dadel-/ of vijgenbrood (let op: dit is geen echt brood) 

Kaasschotel als hoofdgerecht*            €17,45/p.p.
250gr.p.p. 


Kaasschotel als dessert*                         €11,45/p.p.
125gr.p.p.

*vanaf minimum 2 personen.

Vleesschotel

Een selectie van Italiaanse en/of Spaanse vleeswaren (en paté tijdens het seizoen). Gegarneerd met vers fruit, gedroogd fruit en tapas

Vleesschotel als hoofdgerecht           €17,45/p.p.
250gr.p.p.


Vleesschotel als dessert                        €11,45/p.p.
125gr.p.p.

De schotels worden niet voorzien van brood. Deze kunt u vrijblijvend bestellen. Bij ons zijn de volgende heerlijke afbakbroden verkrijgbaar: het bolleke ( heerlijk rond noten- en rozijnenbrood) € 5,58; B'rustiek flute bruin of wit, € 3,99; Turkse flap, € 1,50

Een schotel kan bij ons steeds van dinsdag tot en met zaterdag besteld worden telefonisch, in de winkel of online via het onderstaande formulier:

Een kaas- en/of vleesschotel dient minstens 24 uur voor de afhaling ervan besteld te worden. In geval van annulatie van een schotel dient dit minstens 24 uur voor de overeengekomen afhaling gemeld te worden. Bij laattijdige of gebrek aan verwittiging van annulatie zullen er annulatiekosten aangerekend worden gelijk aan 1/3 van het totaalbedrag van de bestelling. Bij elke bestelling zal een waarborg mee in rekening worden gebracht die afhankelijk is van de grootte van de schotel: €10 voor kleine, ronde schotels en €20 voor grote, rechte planken.