Kaas - & vleesbuffet (vanaf 45 p.)

Als traiteur verzorgen wij ook uw kaas - & vleesbuffet voor elke gelegenheid tot in de puntjes. Een buffet is mogelijk vanaf 45 personen en wordt door ons volledig opgesteld op locatie naar keuze. 

Er wordt een groot aanbod aan ambachtelijke kazen, Italiaanse vleeswaren, paté en tapas door ons voorzien. Dit wordt rijkelijk aangevuld met vers fruit, gedroogd fruit, noten- en rozijnenmix, dadel- en vijgenbrood en verschillende soorten confituren. Er wordt vanzelfsprekend ook aan het brood gedacht; wij bieden hier een mix aan van verschillende broden waaronder het ambachtelijk 'El Primavera'-brood. Het geheel wordt opgesteld in een aangepast decor waarbij het nodige materiaal aan messen, kistjes, manden, kandelaars, etagères, naamkaartjes, etc. eveneens door ons voorzien wordt.

De hoeveelheid voor deze formule is vastgelegd op 250gr/p.p. en de prijs op €25,50/p.p. Elke gelegenheid is bespreekbaar zodat wij dit volledig op uw maat kunnen afstemmen. Twijfel niet om ons te contacteren (dit kan telefonisch of via het onderstaande formulier) of spring even binnen in de winkel!


Voor meer informatie of vragen omtrent het buffet, contacteer ons gerust via het onderstaande formulier:

Kaas-/vleesbuffetten binnen Maaseik en tot een straal van 15km leveren wij gratis. Transportkosten worden aangerekend vanaf 15km aan € 1,20/km voor het leveren en het ophalen van de buffetbenodigdheden.