ONZE BRODEN

Ontdek ons assortiment 'ambachtelijke afbakbroden'.

Barra Gallega (260 gram)

Spaans traditioneel en op steen gebakken tarwestokbrood met een dunne krokante korst en een open lichte kruim, met bloem bestrooid.

€2,80 per stuk

Afbakken op 190°, een 8 à 9 minuten

B'Rustiek Wit of Bruin

Dit traditionele brood op basis van "levain" is gemaakt met de bloemsoort "farine tradition Francaise". Daaraan voegen we water, zeezout en een héél klein beetje gist toe. Dit wordt langzaam gekneed tot een soepel deeg, dat vervolgens 48 uur de tijd krijgt om te rijzen en op smaak te komen. Zonder enige toevoeging, met uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten.

€3,99 per stuk

Af te bakken op 190°, een 8 à 9 minuten

Noten-rozijnenbol

Lekker bruin bolletje gevuld met nootjes en rozijntjes.


€6,28 per stuk.

Afbakken: 5 à 6 min op 180°C.